Bild 6: 355 ångor

Ångor Copyright © 2015 Evalena Karlsson
Ångor
Copyright © 2015 Evalena Karlsson

Ännu en bild på Hedensbyn. Inte världens bästa komposition eller förgrund, men det var ett så häftigt ljus på röken. Bilden är tagen genom fönstret på jobbet.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Bild 6: 355 ångor”

  1. Tack för din konstruktiva kommentar. Ibland är det svårt att förmedla den där känslan jag får när jag ser ”bilden”. Men du har rätt, utan de tråkiga husen i förgrunden hade kanske känslan blivit lite tamare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: