Bild 12: 179 Låga

Låga  Copyright 2015 Evalena Karlsson
Låga
Copyright 2015 Evalena Karlsson

Oj, lång tid utan inlägg. Ledsen för det, men vardagen kom emellan. Här kommer en enkel mobilbild.

Ikväll tänder jag ett ljus för mina kära som just nu känns alldeles för långt borta.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

En tanke på “Bild 12: 179 Låga”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: