Bild 1: Hej! (95/366)

Förra året kom ju utmaningen av sig innan jag knappt kom igång. Livet kom emellan. Men nu har jag landat och vill gärna ge utmaningen 366 foton 2016 en chans. Är fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande. Kommentera gärna så lovar jag att svara! 

Den första bilden är ett enkelt och avskalat självporträtt tagen med mobilkameran. Jag bjuder på mig själv helt osminkad och lite sliten så här på nyårsdagen. 

  

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

8 reaktioner till “Bild 1: Hej! (95/366)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: