Bild 21: Eget tema: En i månaden

eget tema en i månaden ver 3
Eget tema: en i månaden

Som så många andra i den här fotoutmaningen gör väljer jag också att ta en bild i månaden från samma plats. Jag har en ganska härlig utsikt från mitt kontorsrum över Vitberget. Det är en utsikt som varierar väldigt mycket, ibland minut för minut. Ibland ser man ingenting för all dimma och vackra dagar som den här blir man nästan bländad. Men jag ska försöka att ta bilden samma dag och klockslag varje månad, så får vi se hur Vitberget förändras.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 21: Eget tema: En i månaden”

  1. Låter som en väldigt rolig idé ! Måste vara spännande att se hur vyn förändras beroende på väder, vind och årstid. Här syns tydligt att det är en fin vinterdag 🙂

    Gilla

    1. Eftersom jag ska försöka ta bilden ungefär samma klockslag också kommer det nog att bli extra spännande. Jag ska inte invänta rätt väder eller ljus utan jobba med det jag har framför mig just då.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: