Bild 32: 343 Vinterdag

  

 

Ibland händer det något så ofattbart att allt stannar upp. Livet som vi känner det tar en paus och man lever nästan som i en annan dimension. Runt omkring dig pågår livet som vanligt, men du befinner dig i en annan verklighet. En bror som inte orkade längre och plötsligt inte finns mer. Nu väntar den svåraste tiden jag upplevt i mitt liv. Jag ska försöka använda fotograferandet som en ventil, jag hoppas att jag kan fortsätta leverera till utmaningen, för våra liv fortsätter ju trots allt.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 32: 343 Vinterdag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: