Bild 42: 185 Misslyckat

185 misslyckat
Misslyckat

Den här bilden hade blivit så bra om inte staketet varit i vägen! Blir svårt att retuscha in ett ben..

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

5 reaktioner till “Bild 42: 185 Misslyckat”

 1. Vilka helt underbara bilder jag bläddrat mig igenom ! Ja, inte alla men fastnade för inläggen med alla hästar. De är så vackra och det visar verkligen dina fina bilder 🙂 Den här var riktigt bra trots att den kanske inte blev som tänkt. Kul med skuttet som du lyckades fånga i rätt sekund 🙂

  Gilla

  1. Tack så jättemycket för dina fina ord. Det var en rolig och oväntad stund när jag promenerade förbi hästhagen. Fingrarna var stelfrusna efteråt (-11 grader), men det var det värt.

   Gillad av 1 person

 2. Snyggt fångat! Det var ju synd att staketet var där. I nya photoshop finns en funktion med en symbol som ser ut som ett plåster, där räknar programmet ut hur det ska se ut när man retuscherar!! ( ..fast det här är kanske för avancerat.) Jag satt och lekte lite och plockade bort en ko ur en bild och det går inte att se att den var där förut…rena trolleriet. ( man kan prova Photoshop gratis under en period om man vill testa )

  Gilla

  1. Tack snälla för tipset! Det är det jag älskar med den här utmaningen. Alla är så generösa och kommer med glada tillrop och värdefulla tips! Använder Photoshop en hel del, men den funktionen har jag bara testat någon gång. Men nu ska jag testa. Vem vet, misslyckat kanske blir lyckat?!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: