Bild 67: 307 Tinar fram

307 Tinar fram
Tinar fram

Titta på bild 47 här nedan – den bilden är tagen på exakt samma plats för precis en månad sedan! Att det blev exakt en månad mellan bilderna är en slump. Nu vet vi vad som dolde sig under snötäcket!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 67: 307 Tinar fram”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: