Bild 70: 88 Gråskala

88 Gråskala
Gråskala

Ännu en trädkrona. Just den här är till minne av min bror, som 50 år gammal inte orkade att leva längre, utan valde att avsluta sitt liv. Han tyckte om att fotografera, även om han inte utvecklade det intresset. Kort innan han gick bort köpte han en ny kamera, en enklare instegskamera. Med den fotograferade han framför allt träd. Så Lasse, det här trädet är för dig.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: