Bild 74: Eget tema: En i månaden – mars

Eget tema en i månaden mars
En i månaden – mars

Det blev inte exakt en månad senare. Bilden togs 4 dagar senare, men vid rätt tid på dagen. Nu finns det inte mycket snö kvar att åka skidor på uppe på Vitberget..

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: