Bild 80: 161 Lady in red

161 Lady in red
Lady in red

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 80: 161 Lady in red”

  1. Tack. Var och fotograferade vid en pressvisning på jobbet. Tittade åt ”fel håll” (brukar ofta försöka göra så för att hitta de där speciella bilderna), fick syn på den här journalisten och var bara tvungen att ta en bild! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: