Bild 90: Eget tema: En i månaden- april

Eget tema en i månaden april
Eget tema: En i månaden- april

När det är regnigt och fuktigt som nu försvinner Vitberget nästan helt. Och ibland innesluts även jag som sitter på plan 7 i dimman.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 90: Eget tema: En i månaden- april”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: