Bild 98: 99 Hemstad

99 Hemstad

Min hemstad är en stad i förändring. Det byggs och förnyas som aldrig förr och utbudet är något helt annat än när jag flyttade hit för åtta år sedan. Nu bygger man för att nyttja det älvsnära läget på ett helt nytt sätt, vilket jag verkligen gillar. Det blir bra när det blir klart!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: