Bild 101: Eget tema; En i månaden

eget tema en i månaden maj
Eget tema: En i månaden – maj

Så blev det maj och plötsligt blev allt grönt. När jag tagit de här bilderna har jag varje gång lagt märke till något speciellt på gatan eller i husen nedanför Vitberget. En människa eller ett fordon som blicken fastnat på. Undrar om vi lägger märke till samma detaljer, vad ser du i den här bilden? En annan sak som seglat fram i den här bilden är det vita husets förändring. Det har renoverats där på ett eller annat sätt på de fem bilder jag tagit. Det börjar se riktigt fint ut nu!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 101: Eget tema; En i månaden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: