Bild 130: 260 Semesterminnen

260 semeserminnen
Semesterminnen

Jag har varit på Mallorca och Alcudia flera gånger. Den första gången var jag åtta år och det var den första, magiska utlandsresan. Jag minns den oändligt långa stranden och de långa bryggorna som ledde ut i havet. Jag försökte återskapa minnena från den resan. Jag tror att jag lyckades.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

En tanke på “Bild 130: 260 Semesterminnen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: