Bild 142: 241 På sluttampen

241 på sluttampen
På sluttampen

Den vackra jättevallmon kommer snart att tappa sina blad.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Bild 142: 241 På sluttampen”

    1. Jo, har mest sett röda och orange. Har för mig att även denna var orange förra sommaren, det kanske har med jorden att göra att den byter färg. Har en annan blomma i temat ”anonym”. Den ska egentligen vara vit, men många av blommorna har blivit rosa! Måste nog vara något med jorden i min trädgård…Men den är jättefin, påminner om

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: