Bild 172: 162 Lagning

Har haft ett uppehåll, jobb, förskola och skola har dragit igång och bristen på tid, ork och motivation slog ner som en bomb. Här kommer en mindre fantastisk bild, men när bilnyckeln faller i småbitar när man är långt hemifrån är det bra med tejp!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: