Bild 221: 117 Höstsmak

117-hostsmak
Höstsmak

Egentligen behöver man handla på väg hem från jobbet för att kunna göra den där mysiga fredagsmiddagen. Regnet öser ner, det är blött, kallt och ruggigt och man är lagom fredagstrött. Då blir det hämtmat. Funderade på att ha den här bilden till temat ”hälsorisk”, men det blev en smak av hösten istället. Hoppas ni känner höstkänslan!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

En tanke på “Bild 221: 117 Höstsmak”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: