Bild 243: 97 Hemkär

97-hemkar
Hemkär

Jag har min arbetsplats på våning 7 i ett av de högsta husen i stan. Och jag tröttnar aldrig på utsikten! Härifrån ser jag hela stan och mycket till av landskapet. Varje årstid har sin charm. Här ser vi utsikten från vårt fikarum som det såg ut idag, 16 november.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 243: 97 Hemkär”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: