Misslyckande?

Det gick ju inget vidare det här. Jag blev långt ifrån klar, men jag vill ändå inte kalla det för ett misslyckande. Saker och ting hände som gjorde att jag tappade fotfästet och så när kraschade totalt. Men det gjorde jag inte. Jag står här tilltufsad men hoppfull inför det nya året. Och jag publicerade 248 bilder! Och det, mina vänner, är jag jäkligt stolt över. Så jag gör ett nytt försök nästa år. Gott nytt år!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Misslyckande?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: