Bild 7: 81 Figur

figur-i-fonstersv
Figur

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 7: 81 Figur”

    1. Tack! Figuren är en modell av en staty som står utanför vårt kontor. Konstverket heter Zenit och ska symbolisera kraft. Konstverket är skapat av Linnea Jörpeland.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: