Bild 24: 68 Enkelt men snyggt

Jag tröttnar nog aldrig på att fota träd, enkla men alltid vackra på olika sätt! Det här är ett av mina favoritträd som står utanför entrén till jobbet. Ljuset är oftast fint här och idag var solen så så stark att snön på grenarna nästan såg självlysande ut!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 24: 68 Enkelt men snyggt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: