Bild 26: 24 Bildlek

24-bildlek
Bildlek

I mitt jobb jobbar jag ofta med en fotograf som ser möjligheter med de mest märkliga utrymmen. Här tar hon porträtt på en person genom ett skåp med switchar (heter det så?) och en massa sladdar i ett serverrum!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Bild 26: 24 Bildlek”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: