Bild 29:Ana ugglor i mossen

5 ana ugglor i mossen
Ana ugglor i mossen.

Någonting såg eller hörde Monamie i skogen, men vad? Snygg blev hon iallafall när hon sträckte upp sig!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 29:Ana ugglor i mossen”

    1. Tack! Jag var ute och försökte få någon actionbild på hästarna, men det var så lugnt i flocken. Då blir man glad när det är något som knakar i skogen. Synd att djuret inte visade sig, en älgbild vore kul att få! 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: