Bild 36: 349 Vintervit

När det snöar så mycket att Vitberget som borde synas är helt borta. 

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 36: 349 Vintervit”

  1. Nu blev mitt svar lite konstigt. Det jag ville säga var att man ser också att en lastbil och en bil kört fast i snön. Under dagen såg jag ytterligare fyra lastbilar som körde fast!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: