Bild 38: 306 Ståndare

306 ståndare
Ståndare

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 38: 306 Ståndare”

    1. Tack snälla, vad glad jag blir! Experimenterade med skärpedjupet och ljus. Blomman står i ett fönster, men lyckades ändå få en bra fond. Gillar att jobba med saker där de står och experimentera för att få till hopplösa placeringar. 😀

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: