Bild 53: 169 Isskulptur

169 isskulptur
Isskulptur

Nu ser den ju mer ut som en snöskulptur, men den består faktiskt mest av is. Under vintern har barnen byggt den här märkliga skapelsen av fruset vatten från luftvärmepumpen. Fråga mig inte vad den föreställer, men folk som går förbi stannar och tittar. Länge.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Bild 53: 169 Isskulptur”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: