Bild 81: 90 Fotoväder

90 fotoväder
Fotoväder

Det finns inget dåligt fotoväder! Eller?

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 81: 90 Fotoväder”

    1. Tack. Det var lite det jag menade med att det kanske inte finns något dåligt fotoväder, man får bara ställa om lite och ta en annan typ av bilder.. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: