Bild 86: 20 Barnasinne

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 86: 20 Barnasinne”

  1. Vilka jättefina bilder jag hittar här hos dig, kunde faktiskt inte låta bli att kika igenom allihopa ! Vackra hästar, husdjur, natur och många kluriga lösningar. Som den här, visst är det barnasinne att vilja stå i en vattenpöl och bilden är så bra med fina naturliga färger. Gillar också att du låter bilderna tala och inte har så mycket text. Något jag själv försökt eftersträva men det går sådär 😉 Följer dig från nu och ser fram emot fler av dina bilder.

    Gilla

    1. Men oj vad glad jag blir! Tack så mycket. Jag försöker ha kameran med i vardagen för att det helt enkelt ska bli av. Vill bli bra på gestaltning och målet är att bilden och temat ska tala för sig själva, sedan får man ju tolka det utifrån sin egen kontext. Men visst är det svårt att inte babbla på med ingående förklaringar hur jag tänkt… 😀

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: