Bild 103: Eget tema: Mamma

eget tema mamma
Mamma

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

6 reaktioner till “Bild 103: Eget tema: Mamma”

    1. Tack så mycket. Blir glad av din kommentar, det var lite det jag ville fånga hos min 75-åriga mamma. Att det finns där trots alla sorger och svårigheter hon bär på.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: