Nystart!

Efter drygt ett års paus har jag bestämt mig för en nystart och kommer att blåsa liv i min bildblogg. Jag går just nu en kurs i bildkommunikation och är så otroligt inspirerad. Så det vore slöseri att inte ta tillvara på inspirationen! Efter nyår kommer jag därför att vara med i bildutmaningen 365 foton http://365foton.se

Följ mig under min resa! Kan inte garantera att ens hälften av bilderna blir fantastiska, men jag vill citera läraren från kursen jag går:

”En bild får sitt värde först när någon annan tittar på den och tänker eller känner någonting som bilden förmedlar”.

Så betrakta mina bilder, tänk och känn och kommentera gärna vad du känner!

Foto: Linda Granberg

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Nystart!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: