Bild 4: 121 I betraktarens öga

i_betraktarens_oga.jpg

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

8 reaktioner till “Bild 4: 121 I betraktarens öga”

  1. Du har lagt upp många fina bilder, men detta blev min favorit hittills. ❤
    Tack för att du kikade in till mig! 🙂 Jag har också haft paus ett år och kör på halvfart i år.

    Gilla

    1. Tack! Han är så fin, Hampus. Och av någon anledning kommer han alltid fram när jag står och fotar vid hagen. 😀 Vad roligt att du också är tillbaka efter en paus. Jag tänker att jag börjar på halvfart så får vi se hur det går.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: