Bild 11: Eget tema: Koppar

ek_190109_4159
Koppar

Det har gått åt mycket koppar till fasaderna på de här två byggnaderna. Koppars sägs vara underhållsfritt i hundra år. Högst upp bakom byggställningen skymtar den nya kopparplåten, blank och fin. Efter hand mörknar den, och efter knappt tio år ser kopparn ut som fasaden på byggnaden till vänster.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: