Bild 29: Eget tema 2: Beundrar

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Bild 29: Eget tema 2: Beundrar”

    1. Åh, tack snälla! Ridbilden är en i en serie magiska bilder jag tog en vacker kväll i slutet av maj för några år sedan. Ljuset var fantastiskt och silades fint mellan björkarna. Hoppas på fler sådana kvällar i år.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: