Bild 130: 280 Starkt

DSC_2809.jpg

Det är så dubbelt med djur i djurparker. Ofta har de små inhägnader och miljön är ofta dåligt anpassade till djurens naturliga behov. Samtidigt finns det behov av bevarandeprojekt och forskning. På Furuvik till exempel jobbar man med bevarande, utbildning och forskning. Där kan du träffa den här fantastiska Sumatraorangutangen. Det var ett magiskt möte, där hanen satt och lugnt mötte din blick. Det kändes verkligen som om han såg mig i ögonen. Vill också berätta att dörren ut i inhägnaden var öppen och resten av familjen var ute, men han själv valde att stanna inne. Det kanske var roligare att betrakta de knasiga människorna? Läs mer om Sumatraorangutangerna på Furuvik här.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: