Bild 140: 309 Tungan rätt i mun

DSC_3132.jpg

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Bild 140: 309 Tungan rätt i mun”

  1. Hej!
    Admin-Gunilla här som surfar runt hos alla deltagare. Jag ser att du egentligen har fallit för tidsstrecket – du har varit inaktiv mer än 6 veckor… Men om du lägger ut en bild idag så påbörjar du en ny sexveckorsperiod, och då kan du absolut ha chansen att gå i mål också. Du har ju lagt in en hel del bilder redan.
    Lycka till!
    /Gunilla, alias PixelCat, admin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: