Bild 7: 143 julpynt

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

7 reaktioner till “Bild 7: 143 julpynt”

  1. Hej! Glitterkulor är trevliga. Detta är mitt första besök hos dig och nu har jag njutit hela vägen tillbaka genom 2019, till starten. Många fina bilder och roliga ögonblick, inklusive många fångade i vardagen. Du inspirerar. Jag har senaste åren mest publicerat särskilda ögonblick istf att ”fånga dagen” och vardagen. Det får bli melodin mer under 2020 🙂 Vi ses och hörs! /Anette

    Gilla

    1. Tack så mycket, vilka fina ord! Som jag har det i mitt liv just nu är det inte jätteofta jag har utrymme att planera in särskilda fotopromenader- eller utflykter bara med syftet att ta bilder. Men kameran är som du säger ofta med i vardagen. Ibland systemkamerorna eller så använder jag mobilen. Gräv där du står, det finns oändliga möjligheter på din egen bakgård!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: