Nystart

Det var väldigt, väldigt länge sedan jag var här. Ett helt liv, känns det som. Februari 2020. Sedan kom pandemin. Vi klarade oss bra, betydligt bättre än många andra. Mycket bra hände också. Vi har utökat familjen med två djur. Min fina drömhäst Hany som blev min när hon skulle pensioneras från ridskolan, min allra bästa vän. En hund har också kommit till familjen, Labradoodlen Stella. En förunderligt klok hund trots att hon bara är ett år gammal. Men också en krasch. Plötsligt en dag gick det inte längre. Var sjukskriven sex månader och nu arbetstränar jag så smått. Fotograferandet har funnits, men saknar att drunkna i det, att förlora mig i tid och rum när jag håller i kameran eller sitter och redigerar. Därför bestämde jag mig för att delta i fotoutmaningen i år. Får se var det leder mig, håll tillgodo.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: