Bild 9: 331 Vid vägs ände

Min älskade häst, jag var tvungen att släppa taget om dig. Din kropp ville inte mer. Jag försökte göra allt för att laga dig, men det gick inte. Så vi var tvungna att säga farväl. Jag var tvungen att låta dig flyga. Var du än är nu, så är du fri från smärta och galopperar frisk med dina vänner som gått före. Älskar dig Hany, tack för allt du gjort för mig och min familj. vi ses igen i en annan tid.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

4 reaktioner till “Bild 9: 331 Vid vägs ände”

  1. Så sorgligt, ett väldigt svårt beslut att behöva ta. Men till slut måste man ju det… jag känner med dig och vet hur jobbigt det är. Många styrkekramar till dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: