Fotoutmaning

Det är med bävan jag bestämt att jag ska vara med i fotoutmaningen 365 foton. 365 bilder under ett år. Får se om jag kommer att lyckas. Jag är ganska novis på det här med att ta bilder, men viljan och lusten finns där! Du får gärna ge mig konstruktiva kommentarer på mina bilder!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: