Bild 1: 265 Slokar

Slokar Copyright  © 2015 Evalena Karlsson
Slokar
Copyright © 2015 Evalena Karlsson

Här kommer då min allra första bild i fotoutmaningen. Tulpaner som glömts i mitt arbetsrum på jobbet över julledigheten. De blev nästan vackrare så här. Helt uttorkade, men inte ett blad hade fallit av.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

5 reaktioner till “Bild 1: 265 Slokar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: