Bild 2: 347 Virrvarr

Virrvarr Copyright © 2015 Evalena Karlsson
Virrvarr
Copyright © 2015 Evalena Karlsson

Ja, vad ska man säga? Mitt skrivbord på jobbet är just nu ett enda virrvarr. Ett kreativt kaos, om man ska vara lite snäll. Någon gång ska jag väl ha tid att städa!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 2: 347 Virrvarr”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: