Bild 3: 170 Ljussken

Ljussken.  Copyright © 2015 Evalena Karlsson
Ljussken.
Copyright © 2015 Evalena Karlsson

Idag har vi en sådan där underbar vinterdag här i Skellefteå. Lagom kallt, mycket snö och klart väder. Synd att man sitter instängd på jobbet. Men så var det ett sådant där magiskt ljus utanför fönstret. Bilden är tagen lite snabbt genom fönstret i mitt kontorsrum. Kvaltieten kanske därför inte är den bästa. Men jag ville fånga ögonblicket. Nu är det bara moln och masten är försvunnen i dimman.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

3 reaktioner till “Bild 3: 170 Ljussken”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: