Bild 4: 360 Äsch då!

Äsch då!  Copyright © 2015 Evalena Karlsson
Äsch då!
Copyright © 2015 Evalena Karlsson

Jag tar mycket mobilbilder. Jag är dålig på att bära med mig ”storkameran” till vardags och har ingen kompaktkamera som jag tycker håller måttet. Därför blir det ofta att jag tar mobilbilder med min riktigt usla smartphone. Hästar är något som kommer att figuera mycket på den här sidan, och säkert väldigt många på den här stjärnan, ridskolehästen Legions. Han stod och var snygg i sin box, och jag hade det optimala hästporträttet. Men såklart ville han hellre komma och blåsa luft på mig. Äsch då! Men, det blir fler tillfällen!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 4: 360 Äsch då!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: