Bild 8: 208 Nykomling

Nykomling Copyright © 2015 Evalena Karlsson
Nykomling
Copyright © 2015 Evalena Karlsson

Ännu en vintrig hästbild. Nykomlingen i stallet, ponnyn Doris. Söt som socker och riktigt mysig. Synd att man inte kan rida ponny längre!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: