Bild 9: 23 Blåsigt

Blåsigt Copyright © 2015 Evalena Karlsson
Blåsigt
Copyright © 2015 Evalena Karlsson

Det är lite trixigt att använda snöslungan när det är blåsigt. Har man otur får man tillbaks all snö där den först låg!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

En tanke på “Bild 9: 23 Blåsigt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: