Bild 246: 43 Dubbelbottnat

43-dubbelbottnad
Dubbelbottnat

Oj så misslyckat – Skulle ta lite fina mörkerbilder men fick inte bort störande bakgrundsljus från korridoren utanför. Hopplöst när ljuset styrs av rörelsesensorer. Men bilden blev användbar ändå!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 246: 43 Dubbelbottnat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: