Bild 247: 124 I mörkret är alla katter grå

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

2 reaktioner till “Bild 247: 124 I mörkret är alla katter grå”

    1. Tack! Var på väg till en företagsfest och jag såg ”bilden” när jag speglade mig ljuset från gatljusen föll så otroligt fint på mitt ansikte. 😉 Temat (ordspråket) kändes så rätt också med tanke på festen jag var på väg till..

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: