Bild 1: 95 Good enough

Trodde när jag gick i mål på 180 bilder at jag skulle klara 365 bilder. Men livet kom emellan och så fick det vara. Men nu är det nytt år och jag börjar om på nytt. Nu får man vara glad om solen når ovanför trädtopparna, men det blir bättre snart!

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

5 reaktioner till “Bild 1: 95 Good enough”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: