Bild 2: 206 Naturlig skönhet

Ni kommer att få se många bilder på den här fina under året.

Författare: EvalenaK

I mitt arbete jobbar jag mycket med bild, som bildansvarig arbetar jag strategiskt med bilder och visuell kommunikation. Däremot är jag fortfarande novis på området när det gäller att själv ta bilder, men älskar bilden som uttrycksform och vill utveckla mitt eget fotograferande.

9 reaktioner till “Bild 2: 206 Naturlig skönhet”

  1. Hästar är så vackra och de är fantastiska djur! Jag har inte ridit på ett år nu men skulle önska att jag kom igång igen… vi får väl se om det kan dyka upp något tillfälle! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: